Skočit na obsah

Žádost o UNBAN Oº°‘¨VIKY¨‘°ºO

unban viky ban

7 odpovědí na toto téma

#1 viky

• Člen
  • :

Odesláno 22. February 2012 - 17:43

Nick: Oº°‘¨VIKY¨‘°ºO
Steam ID: STEAM_0:0:13378138
IP adresa: Odeslaný obrázek 109.202.82.135
Udělen: 22.02.12 17:01:13
Délka banu: Permanent
Důvod udělení banu: SMAC: Eye Angles Violation
Udělil: CONSOLE
Server: #12 ([EU]CZ www.twse.cz #12 DUST2 ONLY | AWP ON | 24s... )

Žádám o přezkoumání a objasnění Banu, neboť nerozumím důvodu, nepoužívám žádné cheaty, scripty, hacky ani nic podobného a mám čistý předchozí trestní rejstřík. Ban mi udělil Server a to permanentně na všechny servery TWSE. Žádám o upřesnění možností dalšího kroku co mám dělat, abych mohl opět hrát na TWSE. Děkuji za odpověď. VIKY

Příspěvek upravil viky: 22. February 2012 - 21:10

#3 One Shot - One Kill

Server Master

• Vedení TWSE
  • :

Odesláno 22. February 2012 - 21:12

DD.

L 02/22/2012 - 17:01:13: [smac_eyetest.smx] Oº°‘¨VIKY¨‘°ºO (ID: STEAM_0:0:13378138 | IP: 109.202.82.135) was banned for cheating with their eye angles. Eye Angles: 180 144 0
L 02/22/2012 - 17:01:13: [smac_eyetest.smx] - Map: de_dust2 | AbsOrigin: 447.9 2224.0 -126.5 | AbsAngles: 0.0 -95.6 0.0 | Weapon: weapon_usp | Team: 3 | Latency: 100ms

Normální hodnoty Pitch se u hráčů pohybují v rozmezí od -90 do 90. U tebe je zalogována hodnota 180, což je dvojnásobek. Kdyby to bylo na hraně, přivřel bych oko. Je mi líto..
Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

#4 viky

• Člen
  • :

Odesláno 22. February 2012 - 21:36

A řeknete mi co to znamená ? Já žádné cheaty nepoužívám, znamenáto tedy že si u vás nezahraju ? A co mám tedy dělat ? Nerozumím ničemu...Můžou tyto hodnoty ovlivňovat textury ? Zbraně atd... ?

Příspěvek upravil viky: 22. February 2012 - 21:40

#7 One Shot - One Kill

Server Master

• Vedení TWSE
  • :

Odesláno 22. February 2012 - 22:14

Laicky řečeno, Pitch je hodnota jak moc to při výstřelu "hází". Když je hodnota hodně nízká, při výstřelu to "nehází". Když je hodnota hodně vysoká, crosshair se "třepe". Při úplně normálním hraní, se k limitům -90 a 90 ani nedostaneš (a to ani dokonce tehdy, kdy se pokusíš napodobit třeba AimBot, např. zběsilým třepáním myší). Jedinou možností je tedy použití nějakého externího programu, který je spuštěný souběžně s hrou. Nejběžněji hack, teoreticky existují i další programy, které by to mohly způsobit, ale k těm se běžný hráč/uživatel jen tak nedostane.
Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

#8 viky

• Člen
  • :

Odesláno 23. February 2012 - 08:36

Takze chcete říct že jsem měl hacky ? Ale já se ani nepřipojil do hry a napsalo mi to You have been banned on this server...

#9 viky

• Člen
  • :

Odesláno 23. February 2012 - 18:23

Je mi líto ale mám pocit že je to nedorozumnění, můžu zažádat alespoň o skrácení trestu ? Než se problém vyřeší. Rád bych hrál na TWSE i nadále ale jsem na tom závislý a momentálně mám hodně práce tak si chci dát pauzu, ale do budoucna chci zase hrát. Jak tedy problém budeme řešit ?

#11 .DoOkiE™

• Admin ve výslužbě
  • Věk: 17
    • LocationPraha !
    • :

Odesláno 23. February 2012 - 18:28

Náš Server Master to řekl jasně ..

Zobrazit příspěvekOne Shot - One Kill na 22. February 2012 - 22:14 řeklo:

Laicky řečeno, Pitch je hodnota jak moc to při výstřelu "hází". Když je hodnota hodně nízká, při výstřelu to "nehází". Když je hodnota hodně vysoká, crosshair se "třepe". Při úplně normálním hraní, se k limitům -90 a 90 ani nedostaneš (a to ani dokonce tehdy, kdy se pokusíš napodobit třeba AimBot, např. zběsilým třepáním myší). Jedinou možností je tedy použití nějakého externího programu, který je spuštěný souběžně s hrou. Nejběžněji hack, teoreticky existují i další programy, které by to mohly způsobit, ale k těm se běžný hráč/uživatel jen tak nedostane.

Žádost o UNBAN se ZAMÍTÁ!
    AC SPARTA PRAHA

After my dreaming
    I woke with this fear
    What Am I leaving
    When I'm done here

I'm strong on the surface
    Not all the way through
    I've never been perfect
    But neither have you

I tried so hard
    And got so far
    But in the end
    It doesn't even matter
    I had to fall
    To lose it all
    But in the end
    It doesn't even matter

#12 One Shot - One Kill

Server Master

• Vedení TWSE
    • :

Odesláno 23. February 2012 - 18:32

Ještě se pobavím přímo s vývojářem téhle části AntiCheatu, bude o tom vědět jednoznačně nejvíce, a budeme mít jistotu. Buďto celou záležitost potvrdí (a není co řešit), nebo zpochybní (a budeme řešit dále). Do té doby necháme toto téma zamčené. Odpověď očekávej zde..
    Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních

Toto téma navštívil(o) 42 uživatel(ů)