Skočit na obsah

Vaše historie

18 odpovědí na toto téma

#19 Dwarfish

• Člen
  • Locationpraha
  • :

Odesláno 16. February 2012 - 18:17

Na twse hraju už fíha dlouho. Můj první server byl Deathrun, když byl ještě Dragonic admin... nevim jestli main nebo ne ale měl sem z něj velkej respekt :D
První ban už si fakt nepamatuju. Buďto za bugování deathrunu smokem, nebo za uražení admina nebo když bylo na serveru včetně mě 4 lidi a ty mě jen tak pro jejich srandu vybanovali.
Můj první dojem byl server jako každý jiný, ale po čase sem začal poznávat nejlepší servery na CSS :) taky sem časem zjišťoval že TWSE má i jiné servery a za chvilku sem už bublal na Minigames. Za CCA půl roku sem přešel na jaily kde sem hrál hodně dlouho a potom sem to začal vše mixovat...
Ale zombie mě nikdy moc nebavil...
Můj velkej koníček byl utahování si z adminů -- což je částečně až do teď.. Dookie si možná bude pamatovat :o)
Můj největší ban byl na 1 týden za multi FK, který byl později zkrácen na 1 den protože se bugnul mic z přechodu od T k CT a nebylo mě slyšet. Lavorek ví =)

Každopádně se mi zdá že se to tu pomaloučku hroutí a že už nějací admini (nebudu jmenovat) hrajou jen aby si řešili komplexy a cejtili se tvrdě, dělali si závody kdo dá víc banů a sami neznaj často rules.

I přesto je TWSE můj nejoblíbenější portal od začatku CSS až do teď.

#22 Speed

• Člen
  • LocationŠumperk, severní Morava
  • :

Odesláno 16. February 2012 - 21:08

No ja jsem zacal na MG. Nevim proc ale kdyz jsem uplne poprve zapl css tak jsem nahodou narazil na server TWSE. Ani jsem nevedel ze je to cesky server :D ale zalibil se mi tak jsem tam zacal hrat. Pozdeji jsem zacal chodit na classic :)

Myslet znamená prd vědět!

#29 Sanko

• V.I.P.
  • :

Odesláno 17. February 2012 - 21:02

Haha, k twse, vlastně k celýmu counteru jsem se dostal kvuli kámošům, před cca 6 ti měsícema, na twse jsem začínal, začal jsem hrát na 01, hrál jsem tam docela dlouho, vlastně jsem se tam začínal seznamovat s celou hrou, po té jsem poznal, že existují i jiné servery než classic ! :D Tak jsem začal hrát na minigames, po hodně dlouhou dobu, začal jsem se bavit s lidmi, a seznamovat se, po té jsem se rozhodl koupit originál source na steamu, a tak hraju do teď, doufám, že ještě dlouho hrát budu. Už od začátku to bylo jen twse až do teď. O banech se radši nebudu zminovat :). Tak jsem začal s cskem.. Do teď trávím asi nejvíc času na jailu.. Možná jeden ban můžu napsat, byl to myslim 10 minut od yubariho, nebo stifflera.
Pamatuj,že něco zlý je k něčemu dobrý :)

- Někdy

#31 Eldarc

• Basic Administrátor
  • Věk: 17
    • :

Odesláno 17. February 2012 - 23:18

tak tedkom zase ja ,v době kdy jsem začal u twse hrat tak už jsem chtěl přestat hrat csko jenže jsem narazil na jaily zamiloval jsem se do twse a chtěl jsem jim pomoct chtěl jsem at se nadále rozviji když jsem asi po měsici zažadal o prava tak bylo plno skusil jsem to po měsici a už byl flek volny tak jsem začal ze skušebkou hrál jsem na 11 což byli aimy každy den s partou lidi kteri tam chodily pravidelně a kecali jsem o všem o kometě brno atd, když jsem dodělal zkušebku byl jsem pozvan na TS kde jsem potkal ty nejlepši lidi (adminy) kteři byly vstřicni a kamaradšti tak jsem začal chodit na tsko no proběhl rok čtvrt tak jsem začal dělat main admina na 6 GG (předtim než jsem byl na twse jsem hraval jenom GG) pote jsem se vyškrabal až na seniora a byl jsem i main pak jsme mohly byt jenom bud seniori nebo main ja si vybral maina protože jsem tu praci měl rad pote jsem odešel na den ke konkurenci za což se omlouvám jak lidem u twse tak i lidem co přechazeli semnou pote jsem se vratil když mi začali psát lidi abych se vratil k twse tedkom tu jsem a chcu pomoct ještě nakym zpusobem a udělat něco pro twse

PS:je mou ctí byl pod barvama twse a bít se za twse :-D

twse i love you

sz pozdravem eldarc

#32 BarnEY!?

• Člen
    • LocationBrno
    • :

Odesláno 23. February 2012 - 22:14

Jéé, surf_10x_reloaded only, to byly časy, starý jaily, pak rok a pul pausa, DD2 only, jail, surfy! :)

#34 Th0rr

• Člen
  • Věk: 14
    • LocationPrague
    • :

Odesláno 4. March 2012 - 13:02

Ja hrajem asi 3 roky, najprv som paril 1.6 non-steam, pak CSS non-steam, a teraz parim CSS Steam

A teraz vas podpalim, všetsi

#35 #.kikO^^

Feel like a Sir ;)

• Redaktor
  • Věk: 15
    • LocationKošice
    • :

Odesláno 4. March 2012 - 17:34

S kamošom som sa dohodl že kupime steam .. asi pred rokom .. hned sme natrafili na TWSE ... od začiatku až do tersa hrajem only 35 MG a niekedy DD2 only ... vela srandy som zažil u vas .. hlavne na MG .. a za to vam dakujem , a dufam že to neupadne ;)
    Čierny pruh pre Martyho,DoOkieho a Tanouse l

Redaktor

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních

Toto téma navštívil(o) 56 uživatel(ů)